Informácia o činnosti spoločného stavebného úradu Sereď

Počas obmedzenej činnosti Mestského úradu v Seredi (spoločný stavebný úrad pre mesto Sereď a obce Dolná Streda, Šintava, Vinohrady nad Váhom, Šoporňa, Pusté Sady, Zemianske Sady a Šalgočka) pracuje oddelenie územného plánovania a stavebného poriadku, ako spoločný obecný úrad pre výkon činnosti stavebného úradu, v obmedzenom režime  v čase úradných hodín MsÚ a to každý pracovný deň od 8.00 hod. do 12.00 hod. až do odvolania.

Termíny konaní s ústnym pojednávaním a  miestnym zisťovaním budú stanovené v mesačnom až dvojmesačnom predstihu, s tým, že ak bude aj naďalej pretrvávať súčasná situácia a bude potrebné dodržiavať  preventívne bezpečnostné opatrenia, termíny týchto konaní môžu byť zmenené. Účastníci konania budú o tejto skutočnosti správnym orgánom vopred informovaní. Do samotnej listiny, ktorou sa ústne pojednávanie, miestna obhliadka a miestne šetrenie nariaďuje sa pridá veta v takomto znení:  

Zároveň si Vám dovoľujeme oznámiť, že v prípade, ak budú i naďalej pretrvávať bezpečnostné opatrenia v súvislosti so šírením korona vírusu SARS-CoV-2, termín tohto konania môže byť zmenený. Správny orgán Vás o tejto skutočnosti bude včas informovať. 

Klienti sú prijímaní počas úradných hodín osobne len v nevyhnutných prípadoch  a s ochranným rúškom, konzultácie odporúčame riešiť telefonicky alebo online. 

Pracovníkov je možné kontaktovať  v obmedzených úradných hodinách MsÚ v Seredi  z dôvodu rozdelenia pracovného času na prácu z domu a v budove MsÚ v Seredi.

V súvislosti so správnymi konaniami  žiadame všetky fyzické, právnické osoby a ostatné subjekty, ktoré majú aktivovanú elektronickú schránku, aby využívali na komunikáciu a doručovanie svojich podaní, doplnení podaní a pod. všeobecnú agendu na ústrednom portáli verejnej správy www.slovensko.sk  a dôležitú komunikáciu zasielali na e-mailovú adresu  podateľne mesta Sereď podatelna@sered.sk a podateľní jednotlivých obcí.

Kontakty pracovníkov oddelenia územného plánovania a stavebného poriadku MsÚ Sereď sú zverejnené na webovom sídle mesta Sereď  www.sered.sk /Kontakty/ oddelenie ÚPaSP  na adrese: https://www.sered.sk/s233_oddelenie-upasp